Patinoar AFI – Cotroceni On Ice

“Ice Fusion Freestyle este primul meu proiect. Si e pe drumul spre succes”, ne-a spus Alina, in primul interviu pe care l-a dat vreodata.

Trupa de freestyle on ice din care face parte Alina, alaturi de cativa angajati ai patinoarului Cotroceni on Ice, la care se adauga alti prieteni, se numeste Ice Fusion Freestyle si a aparut in 2012. Pe-atunci, ne spune Alina, erau, de fapt, un duo. Abia in 2014 au primit noi membri si au trecut la coregrafii mai complexe. De-a lungul vremii, formula s-a tot schimbat. Si acum mai vin sau mai pleaca membri, unii fiindca isi schimba pasiunile, altii fiindca si le descopera.

“Avem mai multe spectacole pe parcursul unui an, majoritatea fiind in cadrul evenimentelor care au loc pe patinoar, in AFI Palace Cotroceni. Dar facem si show-uri in cadrul intalnirilor pe care le avem afara din tara, unde se intalnesc mai multi freestyleri”.

Ice Fusion Freestyle a participat pana acum la patru astfel de reuniuni: in Belgia, in Franta de doua ori si Germania. De organizare se ocupa trupa sau trupele native, din tarile respective. Ele aleg patinoarul pe care urmeaza sa faca show si se ocupa, intr-o minima masura, de acomodarea participantilor. Nefiind un eveniment cu pretentii, ci mai degraba o revedere intre prieteni, nimeni nu se formalizeaza.

„Toti prietenii se strang la patinoar se simt bine impreuna. Muzica, jocuri de lumini… Fiecare arata cum a evoluat, ce a mai inventat… dupa care petrecerea continua a doua zi la un gratar. Facem schimb de experienta, invatam unii de la altii si ne bucuram de revedere.

„Veti avea si o astfel de reuniune in Bucuresti?”

„Ne tot gandim la acest lucru in ultima vreme.”

 

Ice Fusion Freestyle a participat pana acum la patru reuniuni: in Belgia, in Franta de doua ori si Germania.
Ice Fusion Freestyle a participat pana acum la patru reuniuni: in Belgia, in Franta de doua ori si Germania.