Patinoar AFI – Cotroceni On Ice

Ice karting, sau kartingul pe gheata, nu e nici pe departe o inventie proaspata, dar in Romania, pana acum, n-am avut acces permanent la un astfel de distractie. Cine s-a dat cu kartul obisnuit are idee cum se desfasoara cursele, dar va avea cateva surprize in ceea ce priveste ice karting: accentul cade pe abilitatea ta de a face niste drifturi de senzatie, mai mult decat pe viteza cu care inchei un traseu.

La Cotroceni on Ice, ai posibilitatea sa testezi un kart pe gheata in weekend. Programul pentru ice karting este:

  • SAMBATA intre 18:00 si 23:59
  • DUMINICA intre 18:00 si 22:00

Preturile variaza intre 40 lei si 60 lei, in functie de optiunile pe care le alegi.

Iar varsta minima pentru a te urca la volan este de 8 ani.

Multi se intreaba daca este periculos. Toate karturile, trei la numar, sunt conectate la o telecomanda care este manevrata de un reprezentant al staff-ului patinoarului; de regula, este aceeasi persoana care iti face instructajul inainte de cursa. Telecomanda poate incetini viteza unui kart, sau il poate chiar opri. Asadar, daca te gandesti la accidente, nu te teme, te salveaza “baiatul de pe margine.”

Tot la fel de multi se intreaba daca o fi cu adevarat distractiv. Ai doua posibilitati sa afli:

  • Te poti uita la filmuletele care circula deja pe youtube, ca de pilda cel de mai jos:

 

https://www.youtube.com/watch?v=O5DnaR-VmDc

 

  • Poti veni la fata locului, sa vezi cum se simt altii la volanul kartului pe gheata si poti sa iti faci si tu, pe loc, o rezervare – cu amendamentul ca s-ar putea sa nu gasesti un interval liber chiar in ziua cu pricina si va trebui sa iti faci rezervarea pentru urmatoarea zi de weekend.

 

Ice karting poate fi o escapada din orasul zgomotos si zapusit in oaza de racoare din chiar inima orasului.