Patinoar AFI – Cotroceni On Ice

E grozav ca avem, pe timp de vara, la temperaturi de +35 de grade Celsius, un patinoar deschis in inima Bucurestiului, in incinta mall-ului AFI Cotroceni. Departe de zapuseala de-afara, printre magazine, cafenele si restaurante, iei o pauza de racoare.

Daca vii pe patinoar vara, iata de ce trebuie sa tii cont in ceea ce priveste vestimentatia:

  • Temperatura in zona patinoarului poate fi si cu 15 grade mai scazuta (depinde de momentul zilei); asadar, ca sa eviti efectele neplacute ale unei schimbari bruste de temperatura, ia cu tine un sal, o jacheta subtire sau o camasa pe care sa o porti pe deasupra, macar in primele minute ale sesiunii de patinaj;
  • Incaltamintea ta e, probabil, o pereche de sandale sau, in orice caz, ceva usor si care nu necesita sosete. Patinele inchiriate sunt curatate dupa fiecare purtare, insa nu este recomandat sa le incalti fara sosete. Iti poti lua o pereche cu tine sau, daca ai uitat, poti cumpara sosete speciale, cu talpa dublata, de la patinoar;
  • Hainele de vara ideale sunt vaporoase si comode, insa tine cont ca la patinoar, daca porti o frumoasa rochie lunga, sau alte obiecte vestimentare care impiedica miscarea libera a picioarelor, probabil ca vei sta mai mult sa-ti aranjezi hainele decat sa patinezi. Vino imbracat comod si lejer, dar sport.

N-am vrea sa te batem la cap si noi cu hidratarea, cum fac toate articolele despre o viata sanatoasa, dar iti aducem aminte ca, daca vii toropit de caldura in zona racoroasa a patinoarului si te dai pe gheata o ora si jumatate, nu-ti va trece setea. Pe patinoar nu poti intra cu suc, ice coffee, sau alte bauturi, asa ca iti recomandam sa iti potolesti setea inainte sa incalti patinele!

Ne vedem pe gheata!