De ce a fost inchis patinoarul in august


 

 

 

Anul acesta, patinoarul Cotroceni on Ice a fost inchis pentru mai bine de o luna. Am transmis vestea catre publicul nostru prin intermediul paginii de Facebook, in stilul nostru haios si concis. Monica si Alina au anuntat in scris, bilingv, ca “See you in september”/ “Ne vedem in septembrie”, asa cum vedeti in poza.

Pe unii i-a prins nepregatiti aceasta veste – ca si cum s-ar fi putut pregati cineva cu adevarat sa indure zapuseala de august in lipsa oazei de racoare pe care o oferea platforma inghetata din buricul mall-ului din Cotroceni! – si au inceput sa se ia de ganduri. Unii au crezut ca se inchide patinoarul detot, altii s-au panicat ca nu mai au unde patina o luna, altii au fost nevoiti sa amane primii pasi pe gheata ai celor mici pana mai aproape de inceperea scolii.

Ei bine, anul acesta, dupa multa vreme, ne-am luat vacanta pentru a doua oara in cei aproape 7 ani de functionare non-stop. O vacanta adevarata, fara supliniri sau schimburi de ture. Dar vacanta nu a fost numai pentru personal, ci si pentru patinoar in sine. O serie de reparatii, curatari, ajustari, inlocuiri si imbunatatiri s-au petrecut – si se petrec inca – in perioada 1 august – 12 septembrie.

Vremea se incapataneaza sa ramana varatica inca, asa ca, tocmai bine ne intoarcem si noi pe gheata, o gheata proaspata si scartaitoare, tocmai buna de piruete sau salturi periculoase de freestyle.
Pregatiti-va patinele si luati-va avant spre cartierul Cotroceni. Pe 13 septembrie suntem exact acolo unde ne-ati lasat!

Ne vedem pe gheata!

P.S. Intrarea pe gheata este gratuita pe data de 13 septembrie.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *