Patinoar AFI – Cotroceni On Ice

 

 

 

Anul acesta, patinoarul Cotroceni on Ice a fost inchis pentru mai bine de o luna. Am transmis vestea catre publicul nostru prin intermediul paginii de Facebook, in stilul nostru haios si concis. Monica si Alina au anuntat in scris, bilingv, ca “See you in september”/ “Ne vedem in septembrie”, asa cum vedeti in poza.

Pe unii i-a prins nepregatiti aceasta veste – ca si cum s-ar fi putut pregati cineva cu adevarat sa indure zapuseala de august in lipsa oazei de racoare pe care o oferea platforma inghetata din buricul mall-ului din Cotroceni! – si au inceput sa se ia de ganduri. Unii au crezut ca se inchide patinoarul detot, altii s-au panicat ca nu mai au unde patina o luna, altii au fost nevoiti sa amane primii pasi pe gheata ai celor mici pana mai aproape de inceperea scolii.

Ei bine, anul acesta, dupa multa vreme, ne-am luat vacanta pentru a doua oara in cei aproape 7 ani de functionare non-stop. O vacanta adevarata, fara supliniri sau schimburi de ture. Dar vacanta nu a fost numai pentru personal, ci si pentru patinoar in sine. O serie de reparatii, curatari, ajustari, inlocuiri si imbunatatiri s-au petrecut – si se petrec inca – in perioada 1 august – 12 septembrie.

Vremea se incapataneaza sa ramana varatica inca, asa ca, tocmai bine ne intoarcem si noi pe gheata, o gheata proaspata si scartaitoare, tocmai buna de piruete sau salturi periculoase de freestyle.
Pregatiti-va patinele si luati-va avant spre cartierul Cotroceni. Pe 13 septembrie suntem exact acolo unde ne-ati lasat!

Ne vedem pe gheata!

P.S. Intrarea pe gheata este gratuita pe data de 13 septembrie.