Patinoar AFI – Cotroceni On Ice

Va vine sa credeti ca Alina a fost pentru prima data pe transfagarasan abia anul acesta? Ei bine, da, chiar ne-a a marturisit! Si unde mai pui ca a ajuns acolo neplanificat?

“Fusesem deja de doua ori la mare, decand am luata vacanta. Sunt genul de om indragostit de mare, genul care si-a creat un obicei, aproape o dependenta de a vedea marea nu o data, ci de cat de multe ori posibil, in fiecare an”, ne spune Andreea. Dar cum a ajuns la munte?

“Eram horatata ca pe final de vacanta sa o iau din loc tot cu destinatia mare. Dar grupul meu obisnuit de prieteni au venit cu propunerea de a da o fuga pana la munte. Si nu oricum. Am fost pe transfagarasan si …wow! N-aveam idee ce pierd! La inceput pot spune ca abia m-am lasat convinsa sa renunt la mirosul de apa sarata si nisip, dar ce-a venit dupa e…a fost o experienta care mi-a schimbat perspectiva despre cum poate sa arate o vacanta. ”

In timpul acestei escapade intre creste muntoase, Alina si-a sarbatorit ziua de nastere. Cu o urma de tristete ne spune: “Desi prietenii mi-au fost alaturi, mi-as fi dorit sa mai fie cineva langa mine” – referindu-se la logodnicul Marius, care in acel moment se afla la mii de kilometri departare, in Dubai, punand pe picioare un nou patinoar.

“Am revenit la munca fresh, cu bateriile incarcate, mai ales dupa training-ul la care am participati cu totii la inceputul lunii septembrie. Mi-a fost dor de gheata, de antrenamentele pentru freestyle on ice, de zilele petrecute la patinoar!”