Robert: “Am construit un patinoar in inima Dubai-ului!”


interviu-robert-11
Robert si Marius, dupa o zi epuizanta de munca

Colegii nostri Robert si Marius au construit, ca parte dintr-o echipa mai ampla, un patinoar in inima Dubai-ului. Toata aventura a durat aproape zece saptamani. Acum ca s-au reintors in tara, cu doar cateva zile inainte de redeschiderea patinoarului Cotroceni on Ice, ne-au povestit cum a fost.

Primul pe care l-am tras de limba a fost Robert. De fapt, a fost voluntar in oferirea de informatii, dar oboseala de pe drum si dorinta de a-si revedea prietenii si familia l-au impiedicat sa fie chiar prompt in raspunsuri.

„Am fost plecat 2 luni si jumatate in Dubai”,  incepe sa povesteasca. „Eu si Marius am fost cazati impreuna: la acelasi hotel in aceeasi camera. A fost o aventura ca intre doi amici care au plecat departe de casa pentru prima data”. De fapt, pentru Marius nu a fost prima plecare cu destinatia Dubai, insa Robert ne-a marturisit ca aceasta a fost prima iesire din tara. Si ce mai iesire: la mile departare, intr-unul dintre cele mai bogate si maie xotic locuri de pe planeta!

Dar nu va inchipuiti ca baietii au avut timp de prea multa distractie. Au fost acolo cu treaba.  „Am plecat pentru a construi un patinoar. A trebuit sa o luam de la zero”. Se vede in poze?

ziar-interviu-robert
Deschiderea patinoarului a aparut in ziar

„Dupa ce am ajutat la instalarea patinoarului, treaba mea a fost sa instruiesc noii angajati: sa lee xplic cum functioneaza chiller-ul, cum se foloseste masina de curatat gheata… Unii dintre ei nu stiau sa patineze deloc, asa ca am fost inclusiv instructor de patinaj.”

Cum e sa fii plecat atat de departe de casa, intr-un loc de vacanta unde trebuie sa lucrezi, in compania unuia dintre cei mai buni prieteni ai tai?

„Cel mai placut aspect al calatoriei a fost ca am vizitat Dubai-ul nu cred ca ajungeam viata asta pe acolo”, raspunde Robert. In plus, a aflat ca face o echipa solida cu Marius si ca, daca pun umarul la treaba impreuna, reusesc sa faca lucruri grozave!

„Ce a aflat Marius despre tine in acesta calatorie?”

„…ca sforai!”

Un lucru mai putin placut, dar cu siguranta memorabil in aceasta deplasare-in-interes-de-serviciu-care-arata-a-vacanta, a fost faptul ca Robert s-a intors in Bucuresti cu mana in gips. „In timp ce curatam gheata, am alunecat si mi-am fracturat un deget.”


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *