Patinoar AFI – Cotroceni On Ice

Iata ca este al doilea an in care sarbatorim Halloween on Ice. In 2016 v-am pregatit cadouri neasteptate, concursuri antrenante, o fascinanta parada de costume tematice si un show de freestyle pe gheata.

Anul trecut am sarbatorit, pentru prima data, un eveniment de 31 octombrie pe care l-am numit Halloween on Ice. Luni, va asteptam din nou pe gheata de la ora 18:00, pentru a intra din nou in pielea unor personaje fantastice, de la printi si zane, la vampiri, balauri si dovleci cu zambete fioroase.

Iata ce trebuie sa stii ca sa vii pregatit pentru petrecere:

  1. Vino costumat. Orice persoana care poarta imbracaminte, machiaj si/sau accesorii de Halloween intra gratuit pe patinoar. Atentie, insa, daca aid oar o palarie de vrajitoare sau o bagheta de zana nu se considera ca ai intrat in pielea unui personaj. Foloseste aceasta ocazie pentru a deveni creativ sau, daca nu esti un artist, pentru a purta ceva ce nu mai poti purta altadata pe parcursul anului. Devino excentric, ciudat! Noi iti sustinem curajul si inventivitatea si iti oferim intrarea gratuita pe patinoar, pe parcursul evenimentului.
  2. Vino pregatit sa te joci. Maestrul nostru de ceremonii este si un maestru al jocului. El va arbitra competitiile, va declara castigatorii si va imparti premiile. Participa la toate concursurile pentru a castiga premii cat mai multe si cat mai diverse.
  3. Vino sa vezi show-uri pe care nu le vei putea vedea pe parcursul anului. Parada costumelor de Halloween se desfasoara doar luni, 31 octombrie, si este premiata. Tot in cadrul evenimentului, vor deschide petrecerea trupa de freestyle on ice Ice Fusion Freestyle, cu un numar spectaculos.

Cand nu esti pe gheata, poti face poze in decorul special amenajat de Cotroceni on Ice si sponsorul nostru. Iti vom pune la dispozitie masti si decoratiuni fantastice, ideale pentru a imortaliza amintiri “spooky”. Fotograful nostru va gasi unghiul potrivit!

Chiar daca Halloween on Ice se va incheia in jurul orei 19:30, surprizele noastre continua! Urmareste pagina Facebook a Cotroceni on Ice pentru a gasi poza ta in albumul evenimentului.