Patinoar AFI – Cotroceni On Ice

Anul acesta, ca un facut, ziua de Halloween a cazut in cea mai infricosatoare zi a saptamanii: luni. Vestita pentru orele ei interminabile, prin spaima calvarului cotidian care ne izbeste peste imaginatie ca o furtuna, luni nu putea fi o zi mai buna pentru sarbatorirea adevaratului spiriti al Halloween-ului.

Asadar, incepand cu 6 seara, am dat startul unei petreceri ametitoare pe gheata, la care au participat o serie de vrajitoare, vampiri – chiar si Contele Dracula ne-a onorat cu prezenta sa infioratoare – printese, zombie, pisici negre si alte prezente nocturne.

Contele Dracula, insotit de MC
Contele Dracula, insotit de MC

 

Atmosfera a fost inseninata de Pingu, care nu are filtru in cee ace priveste prieteniile. Un suflet jovial, el nu s-a sfiit de atingerile reci, nici ale invitatilor, nici ale ghetii. I-a incurajat, i-a ajutat si i-a premiat in toate competitiile care au avut loc. Premiile, oferite de Casa de Flori si de Lundin PR, au constat in carti de povesti, inele vii si o mini gradina bantuita.

Premiul 1 pentru Parada Costumelor a fost o gradina bantuita. Fantoma nu s-a miscat, de emotie :)
Premiul 1 pentru Parada Costumelor a fost o gradina bantuita. Fantoma nu s-a miscat, de emotie πŸ™‚

 

Desigur si noi, Cotroceni on Ice, am oferit premii tuturor participantilor la petrecerea Halloween on Ice de anul acesta. Un numar mare de vouchere si-au gasit rostul intre degetele bucuroase ale micilor patinatori.

Noi, Cotroceni on Ice, am oferit intrari gratuite
Noi, Cotroceni on Ice, am oferit intrari gratuite

 

Spre deosebire de anii trecuti, anul acesta au fost mai putini adultii care s-au incumetat sa intre pe gheata deghizati, costumati sau macar machiati de sarbatoare, probabil din cauza frustrarii pe care o provoaca, de obicei, desuferita zi de luni. Insa aceia care au intrat pe gheata la Halloween on Ice, au fost tratati cu la fel de multa atentie si entuziasm din partea noastra si a lui Pingu.

dsc_2453
Si adultii au primit cartea Poveste Japoneza

 

Punctul-cheie al petrecerii l-a constituit numarul de Freestyle on Ice. Baietii de la Freestyle on Ice, impreuna cu singura fata din trupa, Alina, au lasat cu gura cascata publicul care s-a format ad-hoc, uitand sa manance, sa urce scarile rulante, sau sa intre in magazine. Si, pentru prima data – cu siguranta nu pentru ultima – numarul lor a inclus un salt periculos ce implica si unul dintre ice-karturi.

Ice Fusion Freestyle
Ice Fusion Freestyle