Patinoar AFI – Cotroceni On Ice

Cotroceni on ice nu este primul, nici unicul patinoar amenajat in incinta unui mall. Nenumarate mall-uri, atat in tara cat si peste tot in lume, au adoptat ideea inedita de a oferi publicului un spatiu de distractie sau antrenament cu o lista diferita de avantaje fata de patinoarele care functioneaza in aer liber. Iata beneficiile patinajului intr-un mall:

 

  1. Temperatura placuta – cand vii la Cotroceni on Ice nu te gandesti la nari inghetate, umeri zgribuliti, caciula si fular incomde, toate, elemente care fura din placerea patinajului si a socializarii. Oricate grade sub zero ar fi afara, patinoarele din mall-uri te scutesc de frig, vant, ninsoare, ploaie si un extra-rand de haine.

 

  1. Mix-ul de distractii – inainte de a-ti pune patinele, poti petrece o vreme la o cafea, te poti plimba prin magazine, sau poti sa iti faci cumparaturile. Poti sa prinzi un film, sau sa joci bowling. Sau orice altceva gasesti distractiv sau renconfortant de facut in mijlocul atator magazine, restaurante si locuri de joaca.

 

  1. Supravegherea celui mic – copiii adora sa alunece pe gheata! Il poti aduce pe cel mic la patinoar, iar tu poti sta pe margine, la o cafea cu o prietena pe care n-ai mai vazut-o demult! Asadar, iti oferi si tie timp pentru tine, in timp de colegii nostri ice guards au grija de copilul tau pe gheata.

 

  1. Concerte si petreceri – Cotroceni on Ice gazduieste constant petreceri tematice, concerte sau evenimente (Sf. Valentin, Halloween on Ice, 1 Decembrie, Craciun, etc.), adaugand activitatii sportive o dimensiune de entertainment. Nu numai ca te poti intalni cu vedetele preferate, dar castigi premii si primesti cadouri, sau te bucuri de oferte limitate.

 

  1. Valabilitatea pe tot parcursul anului – patinoarele in aer liber sunt sezoniere. Astfel, odata de temperaturile nu mai permit intretinerea ghetii, se inchid. Patinoarele din mall-uri, cum este si Cotroceni on Ice, raman deschise pe tot parcursul anului, oferindu-ti ocazia sa te dai pe gheata si in plin august!

 

Te mai poti gandi si la alte beneficii ale patinajului in mall? Scrie-ne in comentarii, suntem curiosi!