Patinoar AFI – Cotroceni On Ice

Incepand de astazi, 19 noiembrie, Cotroceni on ice va oferi bratari colorate pentru fiecare sesiune de patinaj. Acestea au rolul de a facilita monitorizarea clientilor pe parcursul sesiunilor si de a fluidiza intrarea pe gheata.

Bratarile pe care le vei primi de acum inainte la achizitionarea intrarilor pe patinoarul Cotroceni on Ice te vor ajuta sa intri mai rapid pe patinoar. Ele inlocuiesc biletul de intrare, pe care, pana acum, il aratai unui angajat al Cotroceni on ice, pentru a ti se permite accesul pe gheata. Accesoriile vin intr-o serie de culori – potrocaliu, rosu, roz, albastru, galben, violet, verde, auriu, gri, alb, negru, etc – si au logo-ul Cotroceni on Ice imprimat pe ele. Sunt confectionate dintr-o hartie speciala, rezistenta la apa.

Pe parcursul fiecarei sesiuni de patinaj se vor elibera trei culori de bratari, care sa desemenze cele trei categorii de clienti pentru care am creat preturile de intrare: copii, adulti si studenti.

Vei primi o astfel de bratara la achizitionarea intrarii. Ea va trebui purtata pe tot parcursul sesiunii pe care ai platit-o. Nu este suficient doar sa o arati ice-guard-ului, apoi sa o bagi in buzunar. La finalul sesiunii, valabilitatea bratarii expira, ceea ce presupune ca trebuie sa achizitionezi o intrare – si o bratara – noua daca vrei sa continui sa patinezi intr-o sesiune urmatoare.

Iti reamintim ca sesiunile dureaza fiecare o ora si jumatate si incep la orele pare: 10:00, 12:00, 14:00, samd. Poti consulta programul si preturile practicate de Cotroceni on Ice aici.

Bratarile nu se platesc suplimentar.

Ne vedem pe gheata, de-acum inainte cu noile accesorii colorate!