Patinoar AFI – Cotroceni On Ice

Am facut un sondaj printre parintii pe care-i prindem pe la patinoar, fie ca spectatori la antrenamentele copiilor, fie ca parteneri de de distractie pe gheata ai acestora. Un sondaj despre ce isi doresc copiii de la Mos Craciun anul acesta. Raspunsurile au fost mai variate decat ne asteptam, iar unele cerinte de pe lista Mosului pareau rupte dintr-un vis cum numai un copil poate avea. Dar am verificat si exista! Asadar, iata cateva idei, chiar de la cei mici:

Lego – multi (dar foarte multi!) copii vor Lego. 60% dintre copiii intrebati de parinti ce-si doresc de Craciun au spus ca vor diverse tipuri de Lego. Fiul Lorenei, care are 8 ani, isi doreste Lego Dimensions, o varianta virtuala a jocului de constructii, scoasa pe piata inca din 2015, dar completata pana in prezent cu expansiuni, extra niveluri, team packs, etc. “Baietelul meu e cu jocurile pe orice mediu virtual si mai prinde si el de la altii”, ne spune Lorena, adaugand ca deja i-a cumparat “nu-stiu-ce in Minecraft”.

 

Lego Dimensions
Lego Dimensions

 

Circuite – Diana, mama a doi baieti, de 6 si 4 ani, ne spune ca acestia isi doresc (impreuna!) “un set de circuite, cu care isi pot construi tot felul de robotei si masini teleghidate”.

Carti – ei bine, cartile tiparite raman o fascinatie pentru cei mici, nu numai pentru poze si texturi, dar si pentru ca acestea sunt, indirect, un mod de a petrece timp cu parintii. “Catalina vrea carti, fiindca stie ca i le citesc eu si-i place”, ne spune mama unei fetite de 3 ani.

Papusa care creste – era vremea sa apara si o cerere ciudata! Ei bine, da, am aflat ca, intr-adevar, exista o papusa care se cheama Maia si care creste. Dar a trebuit sa vina un copil sa ne spuna!

 

papusa-maia

 

Creion care scrie cu ciocolata – nu numai ca suna delicios de bizar, dar pare o idee buna de cadou si pentru aceia dintre noi care nu mai sunt demult copii. Poti decora cu el biscuiti, torturi si de ce nu, iti poti face chiar tatuaje comestibile! Mihai ne-a spus ca asta ar fi singura cerinta a Dariei, 10 ani, de la Mos Craciun. Pentru restul, isi poate pune imaginatia la lucru.

 

chocolate-pen