Cum a fost la Christmas Party 2016 la Cotroceni on Ice


Seara de joi a fost o seara speciala in programul patinoarului Cotroceni on Ice. Am organizat Christmas Party 2016 – o ora si jumatate de joaca pe gheata, concursuri de forta si viteza premiate consistent, momente dulci si vizita unei celebritati nemuritoare.

Toate cele mentionate mai sus au avut loc la Cotroceni on ice 2016, pe 15 decembrie, in intervalul 18:00 – 19:30. Petrecerea a inceput sub bagheta nastrusnica a spiridusului Sorin, care i-a antrenat pe copii intr-o serie de jocuri amuzante. Nu le-a trebuit mult celor mici (si mai putin mici) sa se organizeze in echipe si sa lupte pentru titlul de castigatori. De departe, cel mai amuzant joc a fost bataia cu sosete. Cele doua echipe se bateau pentru a avea in teritoriul propriu cat mai putine sosete. Copiii se aruncau dupa ele, ii adunau si incercau sa le arunce spre cat mai departe in teritoriul echipei adverse. Zburau ciorapii pe deasupra lor ca la un carnaval.

 

Bataie cu sosete la Christmas Party 2016 la Cotroceni on Ice
Bataie cu sosete la Christmas Party 2016 la Cotroceni on Ice

 

Premiile au constat in vouchere cu o intrare gratuita pe patinoar si o inchiriere de patine. Pe langa acestea, toti cei de pe gheata, fie ca au intrat in competitii, fie ca nu, au primit jeleuri, caramele si ciocolata.

Mos Craciun si-a facut aparitia ca surpriza din oul Kinder: spre final, cand entuziasmul si asteptarea aveau cote maxime. Cu un sac in spate, acesta a intrat pe gheata, inconjurat de copiii veseli si curiosi daca are ceva – deja! -pentru ei. Dupa ce a stat de vorba cu spiridusul, povestindu-I despre planurile lui pe timp de vara – face jucarii – si confirmand ca nu iese niciodata din costumul rosu care l-a consacrat, nici macar in iulie, Mos Craciun a deschis sacul si a impartit tuturor cadouri.

N-am vrea sa lasam impresia ca doar copiii au participat la Christmas Party 2016. Mamici si tatici au patinat alaturi de ei, le-au facut poze si s-au bucurat cu gura pana la urechi de aparitia Mosului.

 

Mosul imparte cadouri la Christmas Party 2016
Mosul imparte cadouri la Christmas Party 2016

 

Parinti si copii la Christmas Party 2016
Parinti si copii la Christmas Party 2016

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *