Patinoar AFI – Cotroceni On Ice

Nu este nici prima, nici ultima initiativa pe care am avut-o in acest sens. Patinoarul Cotroceni on Ice a fost in repetate randuri sediu de colectare a cadourilor pentru copii orfani sau defavorizati. Ultimul nostru proiect de acest fel a fost unul realizat ad-hoc: ne-am hotarat sa strangem jucarii pentru copiii de la Casa Sf. Iosif, din Odorheiu Secuiesc.

Campania de colectare a jucariilor a avut loc pe 14 si 15 decembrie. In acest timp, cei care aduceau jucarii noi, sau in stare foarte buna la patinoar primeau, in schimb, un voucher cu o intrare pe gheata si o inchiriere de patine. Nu ne asteptam sa strangem foarte multe jucarii in doua zile, insa eram convinsi ca aveti pe-acasa, mai ales daca sunteti parinti, papusi, ursuleti, masinute sau jocuri care n-au fost preferate de cei mici si care au ramas, practic, neatinse.

Nu ne-am inselat. Oamenii care vin la noi stiu (sau intuiesc) cat de mult poate insemna o jucarie pentru un copil cu acces restrans la rafturile magazinelor, care nu isi poate face o lista de cadouri pe care ar vrea sa le primeasca de la Moc Craciun si oricum, daca ar scrie-o, tot n-ar avea cui s-o dea.

Am strans un numar mare de jucarii pentru copiii din Odorheiu Secuiesc. Nu le-am numarat, inainte sa le impachetam pentru transport, dar sunt multe. Vrem sa va multumim, pe aceasta cale, tuturor care v-ati gandit la ei. Cu siguranta, jucaria pe care ati adus-o, a fost nu numai o ocazie de a primi o intrare gratuita la Cotroceni on Ice, dar si un prilej de zambete pentru copii pe care nu ii cunoasteti.

Speram sa va alaturati initiativelor noastre caritabile si pe viitor si sa continuam sa facem lucruri frumoase impreuna!

 

Jucarii aduse de clientii Cotroceni on Ice pentru copiii din Odorheiu Secuiesc
Jucarii aduse de clientii Cotroceni on Ice pentru copiii din Odorheiu Secuiesc