Patinoar AFI – Cotroceni On Ice

Pe 15 decembrie, am dat startul unei campanii care va poate aduce niste superpremii. In 2017, vom oferi 5 abonamente CADOU, care permit accesul pe patinoar GRATUIT pe tot parcursul anului. 5 castigatori vor putea veni sa se dea pe gheata in fiecare zi, la orice ora.  Si da, pot petrece toata ziua pe gheata, daca asta isi doresc.

 

Asadar, daca suna tentant si pentru tine acest VIP acces pe gheata, uite ce trebuie sa faci:

  1. Intra pe patinoarafi.ro
  2. Completeaza formularul
  3. Ofera-ne posibilitatea de a ne imbunatati serviciile prin raspunsuri clare si concrete la intrebarile 7, 9 si 10. Daca intrebarea 7 nu iti va solicita imaginatia, doar memoria, intrebarile 9 si 10 trebuie gandite. Intrebarea 9, “De ce produse ai avea nevoie la patinoar?” cauta raspunsuri care sa includa atat produse propriu-zise, cat si servicii. Nu cautam raspunsuri sau sugestii legate de imbunatatirea unor servicii deja existente. De acest aspect se ocupa intrebarea 10, unde puteti oferi solutii pentru imbunatatirea ofertelor pe care le avem deja. Ai la dispozitie 1000 de caractere, asa ca lasa-ti creativitatea sa se desfasoare.
  4. Bifeaza casuta care confirma ca NU esti robot. Nu discriminam impotriva robotilor dar, in experienta noastra, acestia nu vin sa-si ridice premiile 🙂
  5. Trimite formularul completat printr-un simplu click.
  6. Aceasta etapa, stim, este cea mai grea. Te-asteptam la patinoar sa te relaxezi dand niste ture pe gheata.

 

15 ianuarie 2017 este ultima zi in care te poti inscrie. Castigatorii celor 5 abonamente pe tot anul 2017 vor fi desemnati pe 16 ianuarie 2017, in urma unei trageri la sorti virtuale, prin intermediul random.org.

Pentru a intra in posesia premiului, castigatorii trebuie sa se prezinte la casieria patinoarului, cu un act de identitate.

Inscrierile deja au inceput. Primii 100 de inscrisi vor primi cadou  o intrare pe patinoar.