Patinoar AFI – Cotroceni On Ice

Margot Robbie se antreneaza pe gheata pentru rolul din filmul “Eu, Tonya”. Actrita, care a aparut anul trecut in Suicide Squad, va interpreta rolul Tonyei Harding, patinatoarea olimpica de origine americana a carei soarta pe gheata a fost schimbata de fostul ei sot.

Robbie, 26 de ani, este cunoscuta din filmele Suicide Squad, Lupul de pe Wallstreet si Legenda lui Tarzan.

Aici, Margot a fost surprinsa pe patinoarul Pickwick Ice din Burbank, California.

 

Adevarata Tonya Harding, nascuta pe 12 noiembrie 1970, a fost castigatoare a doua medalii olimpice si a luat locul doi in Campionatele Mondiale din 1991. A fost a doua concurenta Americana la patinaj artistic din istoria Statelor Unite care a reusit un triplu ax in competitie.

In 1994, fostul ei sot, Jeff Gillooly, impreuna cu alti doi barbati, au planuit sa o atace pe Nancy Kerrigan, competitoarea Tonyei la Campionatele de Patinaj Artistic. Atacul a avut loc in timpul repetitiilor. Kerrigan a fost lovita peste genunchi cu o bata de cauciuc.  Tonya Harding a fost acuzata ca a impiedicat urmarirea penala a celor trei atacatori si, ca urmare, i s-a retras dreptul de participare la competitii de patinaj. Ea a fost exclusa din Asociatia de Patinaj Artistic a Statelor Unite pe viata.

Filmul “Eu, Tonya” spune povestea patinatoarei in punctul vulnerabil al vietii ei profesionale – acela al atacului planuit impotriva lui Kerrigan.

Margot Robbie este Tonya, in timp ce rolul fostului ei sot, Jeff Gillooly, este interpretat de actorul de origine romana Sebastian Stan.

“Eu, Tonya” va aparea pe marile ecrane in 2018.