Cu Inima La Vedere, pe Cotroceni on Ice


Acum doi ani, Cotroceni on Ice sarbatorea ziua de Sf. Valentin Cu Inima La Vedere. Campania, care s-a desfasurat doar pe parcursul zilei de 14 februarie, a oferit tuturor patinatorilor oportunitatea de a face o declaratie muta, dar care, ca orice imagine, valoreaza, citand o veche zicala, “o mie de cuvinte”.

Asadar, am pus la dispozitia tuturor celor dornici de exprimare – si au fost multi – inimi “in blank”, care asteptau sa fie completate cu obiectul iubirii fiecaruia. Pe inimioare scria simplu : “Eu <3”

Copii si adulti deopotriva, s-au grabit sa puna mana pe markere si sa completeze spatiile albe cu numele unei persoane pe care o iubesc. Fie ca era vorba despre sot ori sotie, sau de bunici, sau de buni prieteni, cu totii au fost nerabdatori sa isi declare si sa-si lipeasca pe piept declaratia de iubire.

 

ian 6

 

Unii au extins mai mult plaja de posibilitati, marcand, pe inima la vedere, iubirea lor pentru genuri de muzica, hobby-uri, animale, amintiri dragi, etc.

 

ian 6a

 

Iar pentru altii, nu a fost suficient o singura inima, astfel ca si-au decorat pieptul cu atatea cate au considerat ca au nevoie ca sa se exprime pe deplin.

 

ian 6b

 

Anul acesta, doim sa sarbatorim ziua de Sf. Valentin la fel de deschis si de creativ. Te asteptam si pe tine sa iti alegi o inima “in blank” – sau mai multe, dupa cum iti dicteaza inima 🙂 – si sa arati tuturor ce reprezinta pentru tine iubirea.

Pentru mai multe imagini, te invitam sa accesezi link-ul catre albumul campaniei, de pe pagina facebook a Cotroceni on Ice.

Patineaza Cu Inima La Vedere toata ziua de 14 februarie si ramai seara de la ora 19:00, la concertul organizat de AFI Cotroceni. Vom reveni cu mai multe detalii despre acesta intr-un articol viitor.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *