Patinoar AFI – Cotroceni On Ice

Multi dintre voi o cunosc pe Alina ca fiind una dintre cele patru finaliste ale primei serii TV Bravo Ai Stil, de la Kanal D. Noi v-o prezentam de aceasta data intr-o ipostaza casual, la o cafea si-o conversatie usoara, despre iubire si stil. Nu ne-am asteptat, insa, la acest detaliu, amuzant si in acelasi timp picant, cand am intrebat-o despre prima dragoste.

 

Se apropie Sf. Valentin. Cum sarbatoresti Ziua Indragostitilor?

Am sa spun ceva…sper sa nu arunce nimeni cu oua in mine. Noi suntem o familie atipica, ca sa spun asa, Ziua Indragostitilor este in fiecare zi in care avem ceva mai mult timp pentru noi doi. Nu suntem adeptii sarbatorilor imprumutate si foarte promovate. Dragostea nu are nevoie de marketing…ea exista sau nu…ca doar nu suntem indragostiti doar pe 14 februarie. Asadar, probabil marti va fi o zi obisnuita….poate schimbam meniul la cina (rade)

 

Iti amintesti cand te-ai indragostit prima data?

Acum depinde ce intelege fiecare prin indragostit. Eu stiu ca prima data m-am indragostit la prima vedere, undeva pe la 14 ani. Cum a fost? A fost destul de platonic! Stiu ca ii ceream voie tatalui meu sa ies in oras…si cum il luam eu pe o parte si pe alta ca sa obtin ce imi doream…am observat ca nu prea era atent la mine, lucru care nu prea se intampla de obicei, era insa foarte atent la televizor. Si m-am uitat sa vad si eu cine sau ce este este mai “interesant” decat mine…si atunci m-a fulgerat o privire…era una destul de importanta…a lui Vladimir Putin. Si din ziua aceea am spus tuturor ca el va fi sotul meu. (rade)

 

Daca ar fi sa ii explici fiicei tale ce inseamna iubirea, cum i-ai explica?

Cred ca este destul de greu sa-i explici copilului tau ce este iubirea. Poti sa-i arati, poti sa o faci sa simta, dar mi se pare usor imposibil de explicat. Iubirea este diferita de la om la om, se simte diferit, se manifesta diferit. Iubirea este un amestesc de sentimente, unele dintre ele chiar contradictorii. Este ca o formula chimica in care proportiile variaza de la om la om…cred ca fiecare trebuie sa-si descopere cantitatile.

 

Crezi ca oamenii percep si practica iubirea diferit? Daca da, ce face diferenta?

Oamenii iubesc diferit, asta este clar! Diferenta este data de multi factori care influenteaza evolutia ta ca om, din copilarie pana cand intalnesti dragostea adevarata. Oamenii pot iubi in multe feluri si de mai multe ori dar eu cred ca o data-n viata iubesti cu adevarat.

 

Cum iubeste o femeie cu stil?

Femeia cu stil, iubeste cu sufletul dar si cu mintea. Ea stie ca orice barbat oricat de matur sau puternic ar fi el, are nevoie sa se simta admirat, iubit, alintat si de ce nu…protejat.