Patinoar AFI – Cotroceni On Ice

Exista, probabil, pe lume, atatea forme de iubire cate tipuri de gheata cunosc eschimosii. Si, ca in tabelul lui Mendeleev, se descopera noi forme, poate chiar in acest moment, in care cititi articolul nostru de Sf. Valentin. Ei bine, desi nu vom nega evidenta latura comerciala a sarbatorii imprumutate din Vest, vom deveni astazi, mai mult decat ieri si decat maine, mai romantici si mai curiosi despre experientele romantice ale celorlalti. Am stat de vorba cu cateva vedete de la noi – stat de vorba e impropriu spus, pentru ca, de fapt, le-am interogat cu o curiozitate copilareasca despre ce inseamna pentru ele dragostea si cum vad ele sarbatorirea zilei de Sf. Valentin.

Gianina Corondan si Silvia Dumitrescu au fost primele care s-au incumetat sa stea de vorba cu noi #cuinimalavedere.

 

Gianina Corondan: “Iubirea e tot ce nu e petrecerea de Sf. Valentin. Adica e departe de inimioare moi de puf, prajiturele umflate cu ravase, imbracaminte asortata el-ea, sau biciclete tandem. Nimic de bifat. E de simtit. E cu plin de inima, e cu lacrima si povesti spuse fara sa deschizi gura, e cu uitare de sine, e cu ochi in ochi, dar si cu vibratie dincolo de spatiu si timp. E cu ras si plans in acelasi timp. Si e cu Dumnezeu, mai presus de toate.”

 

Silvia Dumitrescu: “Iubirea este cea care da sens vietii…iubirea este in tot…iubești o floare, iubesti natura, iubesti animalute, iti iubesti aproapele, familia, prietenii, iti iubesti meseria, iubesti muzica, teatrul, filmul, opera, iubesti viata si il iubești pe Dumnezeu. In ce priveste iubirea intr-un cuplu, este sentimentul acela profund pana la contopire, adica 2 in 1. E foarte simplu, iubirea e din ce in ce mai profunda si mai frumoasa, esti mereu dornic sa-l simti, sa-l respecti, sa-i faci viata frumoasa, sa-i faci cadouri, surprize frumoase, sa-l faci sa zambeasca, sa-l ierti, sa-l descoperi, sa scoti la iveala ce are mai bun si mai frumos! As putea sa scriu ore in sir dar cuvintele sunt prea mici si insuficiente pentru a descrie acest sentiment care iti umple sufletul. Ce ia din frumusețea acestor randuri este exact lumina ochilor mei, zambetul si emotia care da tot farmecul.”