Tu iti mai aduci aminte cand te-ai indragostit prima data? Aceste vedete da!


Articolele de Sf. Valentin se tin lant pe blogul nostru. Ultima margea, insa, este si cea mai interesanta, nu degeaba am pastrat-o la urma. Asadar, incheiem ziua de 14 februarie, in care se sarbatoreste Sf. Valentin intr-o nota de comedie romantica, in care Gianina Corondan, Daniel Robu si Silvia Dumitrescu povestesc cum a fost cand s-au indragostit pentru prima data.

 

Silvia Dumitrescu ne spune ca amintirea primei iubiri si-a pierdut, pe parcursul anilor din exuberanta.

“Despre prima dragoste puteam sa-ti vorbesc foarte frumos atunci. Acum, mi se pare ceva foarte copilaresc – multe orgolii, incapatanari, pasiune… un foc de artificii jucaus!!!”

Va suna familiar?

 

Pentru Daniel Robu, prima amintire romantica “s-a consumat intr-o scara de bloc”.

“Aveam 16 ani, iar primul meu sarut s-a consumat intr-o scara de bloc. Ea era cu un an mai in varsta decat mine si obisnuia sa-si petreca vacanta de vara la rudele ei din Bacau”, ne spune artistul. “Simptome ulterioare sarutului:

  1. lipsa somnului si a poftei de mancare
  2. am ramas uitandu-ma la stele ore in sir si nu ma interesa de nimeni din jurul meu
  3. senzatie de sete cronica.”

 

Cand a dat nas in nas cu iubirea, Gianina Corondan a ajuns sa faca performanta la tenis de masa.

Ne explica ea:

“M-am indragostit prima oara intr-o tabara prin clasa a opta, de un baiat foarte glumet, cu care jucam tenis de masa de dimineata pina seara. Asa am ajuns eu campioana absoluta a acelei tabere. De unde am dedus ca cel pe care-l iubesti trebuie sa te incurajeze, sa te sustina, sa te determine sa mergi spre mai bine.”


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *