Patinoar AFI – Cotroceni On Ice

Articolele de Sf. Valentin se tin lant pe blogul nostru. Ultima margea, insa, este si cea mai interesanta, nu degeaba am pastrat-o la urma. Asadar, incheiem ziua de 14 februarie, in care se sarbatoreste Sf. Valentin intr-o nota de comedie romantica, in care Gianina Corondan, Daniel Robu si Silvia Dumitrescu povestesc cum a fost cand s-au indragostit pentru prima data.

 

Silvia Dumitrescu ne spune ca amintirea primei iubiri si-a pierdut, pe parcursul anilor din exuberanta.

“Despre prima dragoste puteam sa-ti vorbesc foarte frumos atunci. Acum, mi se pare ceva foarte copilaresc – multe orgolii, incapatanari, pasiune… un foc de artificii jucaus!!!”

Va suna familiar?

 

Pentru Daniel Robu, prima amintire romantica “s-a consumat intr-o scara de bloc”.

“Aveam 16 ani, iar primul meu sarut s-a consumat intr-o scara de bloc. Ea era cu un an mai in varsta decat mine si obisnuia sa-si petreca vacanta de vara la rudele ei din Bacau”, ne spune artistul. “Simptome ulterioare sarutului:

  1. lipsa somnului si a poftei de mancare
  2. am ramas uitandu-ma la stele ore in sir si nu ma interesa de nimeni din jurul meu
  3. senzatie de sete cronica.”

 

Cand a dat nas in nas cu iubirea, Gianina Corondan a ajuns sa faca performanta la tenis de masa.

Ne explica ea:

“M-am indragostit prima oara intr-o tabara prin clasa a opta, de un baiat foarte glumet, cu care jucam tenis de masa de dimineata pina seara. Asa am ajuns eu campioana absoluta a acelei tabere. De unde am dedus ca cel pe care-l iubesti trebuie sa te incurajeze, sa te sustina, sa te determine sa mergi spre mai bine.”