Patinoar AFI – Cotroceni On Ice

Uite cum, tiptil-tiptil, se-apropie ziua de Dragobete. Si parca trage si soarele dupa ea. La Cotroceni on Ice, unde sarbatorim orice traditie care are-un sambure de distractie – Craciun, Sf. Valentin, Dragobete, Ziua Femeii, Ziua Copilului, Halloween…da, asteptam si noi sa se impamanteneasca si sarbatorirea Zilei Barbatului – maine ne dam pe gheata #cuinimalavedere, in cinstea iubirii.

Am stat de vorba recent cu o alta vedeta de pe plaiurile noastre. In ultimul an, este cunoscuta ca fiind unul dintre juratii unicului concurs de stil din Romania, reality show-ul Bravo Ai Stil. Este amuzanta, stralucitoare si evident, are stil. Este Raluca Badulescu!

Raluca ne-a povestit despre prima data cand s-a indragostit, explicand ca, in viziunea ei, prima dragoste, care apare cand esti inca un copil, este diferita de toate cele care vor urma, prin entuziasmul aproape fanatic care o caracterizeaza.

“Cand te indragostesti prima oara, esti mai degraba un fanatic. Te indragostesti, de obicei, de persoane celebre, de la televizor, de un membru al unei formatii, de un actor, de un cantaret…”

(sau de presedintele rus Vladimir Putin, cum este cazul Alinei – citeste mai mult aici)

Cine a fost prima dragoste a Ralucai Badulescu? Vedeta ne spune ca a trecut prin sentimente rascolitoare cand, la varsta de 10 ani, l-a vazut prima data pe Freddie Mercury. “M-am indragostit de Freddie Mercury de la trupa Queen. Tatal meu era fan Queen si ne uitam impreuna la concerte si la videoclipuri. Ne uitam la putinele casete video care se gaseau atunci.”

Aproape trei decenii mai tarziu, Raluca este inca un fan al regretatului artist, care s-a stins din viata in anul 1991, la numai 45 de ani. “Am deja un tatuaj cu titlul melodiei mele preferate de la trupa Queen. Dar ma gandesc ca, in viitor, as vrea sa imi fac un tatuaj si cu aceasta prima iubire a mea, Freddie Mecury”.

Insa daca Raluca ar veni la Cotroceni on Ice de Dragobete, probabil si-ar trece, pe inimioara in blank pe care o va primi de la noi, numele fiului ei, Alex. “El este marea mea iubire. Iubirea de mama intrece iubirea romantica, iar fiul meu Alex, este persoana pe care o iubesc si o voi iubi cel mai mult.”

Vom oferi maine, 24 februarie, de Dragobete, inimi in blank, pe care poti scrie numele cuiva care iti este foarte drag, indiferent de ce fel de iubire va leaga. Si o poti lipi in piept si arata tuturor pe cine iubesti. Maine, Cotroceni on Ice patineaza #cuinimalavedere!

Ne vedem pe gheata!