Patinoar AFI – Cotroceni On Ice

Ca sa vorbim despre cum o sesiune de patinaj iti poate schimba ziua in bine, trebuie sa spunem ca patinajul este una dintre activitatile care te ajuta sa elimini stresul cotidian. Fiind o activitate distractiva si un mod de a te mentine in forma in acelasi timp, patinajul combina o serie de beneficii pe care putine alte hobby-uri sau activitati din timpul liber ti le pot oferi.

Desigur, nu trebuie sa fii un impatimit al patinajului pentru a te bucura de avantajele sale. Trebuie sa ai curiozitate, ceva experienta pe patine  – aceasta o poti deprinde imediat, cu ajutorul unui instructor – si initiativa de a ridica din fata televizorului sau, dupa caz, de a spune stop lucrurilor cu care iti “mananca” timpul si nervii.

Stresul este deja o notiune mult prea familiara noua, inhabitantii planetei secolului XXI. El apare prin mentinerea unei stari de vigilenta pe o perioada crescuta, care acumuleaza tensiune. Uneori acumulam tensiune din detalii marunte, pe care nici nu le bagam de seama. Dar contabilul nostru intern nu pierde nicio centima emotionala in constiinciozitatea lui si iata ca, la finalul unei zile obisnuite, ne putem gasi surmenati, cautant drumul cel mai scurt catre fotoliul din fata televizorului sau din fata calculatorului.

Iata cum o sesiune de patinaj iti poate schimba ziua in bine: