Patinoar AFI – Cotroceni On Ice

Incepand de astazi, 23 martie, incepe sezonul de karting pe gheata la Cotroceni on Ice.

Anul trecut, in aprilie, am introdus pentru prima data serviciul de karting pe gheata la patinoarul nostru, din cadrul AFI Cotroceni. Evenimentul a adus alaturi de clientela noastra curioasa si entuziasmata, un numar de vedete, precum Gianina Corondan, George Vintila, Giulia, Silvia Dumitrescu si Vali Porcisteanu. Ei au fost primii care s-au dat cu karturile pe gheata si ne-au impartasit cum este experienta unei curse pe patinoar.

Cotroceni on Ice a fost primul patinoar din Romania care a introdus kartingul pe gheata in lista de servicii constante pentru client – in anii precedenti, kartingul pe gheata in Romania a fost valabil pe perioade limitate de timp, in diverse orase, in cadrul unor evenimente auto.

In 2017, incepand de astazi, dam din nou startul la karting pe gheata!

Poti sa vii cu prietenii sau singur. Pe patinoar pot intra doua, maxim 3 karturi in acelasi timp. Asadar, fie vii cu amici de-acasa, fie iti faci altii noi aici!

Iti recomandam sa suni la numarul nostru de contact – 021 448 1732 – pentru a verifica disponibilitatea si a-ti face o rezervare.

Odata ajuns la patinoar, mentionezi la casa numele pe care ai facut rezervarea si platesti. Ti se va da echipamentul de protective, constand intr-o cagula si o casca. Apoi, un membru al echipei noastre iti va face instructajul.

Sesiunile de karting pe gheata sunt fie de 6 minute, fie de 10 minute.

6 minute costa 40 de lei

10 minute costa 60 de lei

Programul de karting este joi si vineri, incepand cu ora 18:00.

Spre deosebire de kartingul obisnuit, kartingul pe gheata iti ofera experienta drifturilor, te provoaca sa mentii echilibrul masinii si sa iti canalizezi atentia in evitarea obstacolelor.

Serviciul de karting pe gheata va fi valabil si pe perioada de vara!

Te provocam la o cursa!