Patinoar AFI – Cotroceni On Ice

Ziua Pacalelii se apropie. Doar azi nu-i 1 aprilie.  Cele mai bune farse sunt acelea la care rade toata lumea si care nu ne pun in pericol. Am cules cateva idei si le-am pus intr-un articol pentru voi, cei pe care v-a parasit inspiratia. Iata ma jos cateva dintre cele mai bune farse de 1 aprilie, pe care le puteti face si voi, fara prea mult efort, cu lucruri pe care le aveti deja prin casa.

 

Farsa cu gandaci – rari sunt cei care nu reactioneaza ca electrocutati atunci cand vad un gandac de bucatarie vanjos, dand o raita prin casa.

Ce iti trebuie: o coala de hartie, foarfeca, lipici, o veioza cu abajur

Cum se face: deseneaza un gandac in marime naturala si coloreaza-l intr-o nuanta inchisa. Decupeaza gandacul cu atentie, fara a-i ciunti vreo antena sau vreun picior (acestea trebuie sa fie cat mai subtiri posibil, intocmai ca ale unui gandac adevarat.) Daca nu ai talent la desen, poti printa unul gasit pe net. Odata decupata gangania de hartie, lipeste-o pe interiorul abajurului. Apoi asteapta ca “victima” sa aprinda veioza.

 

Farsa cu mouse-ul – cat de sacaitor e sa nu-ti mearga mouse-ul! Sa vezi cum cursorul de pe monitor, lenes, are o viata a lui si nu mai reactioneaza la comanda. Daca e Ziua Pacalelii, poate vrei s-arunci un ochi sub mouse…

 

 

Ce iti trebuie: o coala de hartie, banda adeziva transparenta

Cum se face: deseneaza (sau printeaza din ce gasesti pe net) un emoticon sau un meme glumet. Decupeaza in jurul lui, astfel incat sa il poti lipi pe talpa mouse-ului fara a se ghici de sub el hartia sau banda adeziva. Lipeste si…liniste!

 

Farsa cu sapunul – un sapun care nu face clabuc, parca nu-i sapun destul! Dar unul care nu spala…

 

 

Ce iti trebuie: un sapun, un lac de unghii transparent

Cum se face: aplica lacul transparent pe o parte a sapunului si lasa-l sa se usuce complet. Intoarce sapunul pe cealalta parte si continua sa aplici lacul, cu grija sa acoperi toata suprafata. Dupa ce sapunul s-a uscat complet, pune-l pe o savoniera uscata. Mai devreme sau mai tarziu, cineva va avea o dilema…nici clabucul nu mai e ce-a fost…