Patinoar AFI – Cotroceni On Ice

Incepand de astazi, 14 Aprilie 2017, Cotroceni on Ice are propria aplicatie pentru telefoanele care functioneaza cu sistem Android. Aplicatia poate fi descarcata de pe Google Play Store sau accesand codul de mai jos.

Aplicatia Cotroceni on Ice este gratuita si se adreseaza tuturor celor care vor sa fie la curent cu evenimentele de pe patinoarul din cadrul AFI Cotroceni. In plus, aceasta va oferi in exclusivitate o serie de cadouri, disponibile pentru clienti DOAR prin intermediul aplicatiei.

Patinoarul isi propune sa isi fidelizeze clientii prin oferirea de premii si cadouri cel putin saptamanal. Acestea vor consta in vouchere pentru intrari gratuite, servicii de intretinere a patinelor, obiecte personalizate, ore de patinaj cu instructor, sesiuni de karting pe gheata si chiar si curse 1 la 1 cu vedete.

In plus, clientii vor afla in timp real, prin intermediul notificarilor pe care aplicatia le transmite, despre orice modificare in programul obisnuit al patinoarului: concerte, petreceri, activitati de mentenanta.

 

 

Ne vedem pe gheata!