Patinoar AFI – Cotroceni On Ice

Aceia dintre voi care au instalat aplicatia Cotroceni on Ice au o serie de avantaje atunci cand vine vorba despre distractia pe gheata din incinta mall-ului AFI Cotroceni, unde ne gasiti pe tot parcursul anului. Din dorinta de a comunica deschis cu iubitorii patinajului si cu toti clientii nostri, am dezvoltat, in luna martie a acestui an, un produs care sa ne tina in legatura cu voi.

Aplicatia Cotroceni on Ice este disponibila din luna aprilie in Google Play Store. O poti descarca AICI.

De ce ar fi bine s-o faci? Iata 5 avantaje ale aplicatiei Cotroceni on Ice:

  1. Ai acces direct de pe telefonul tau la informatii de baza despre programul si datele de contact ale patinoarului. Astfel, nu mai este nevoie sa cauti pe internet, spre exemplu, cand avem sesiunile de karting pe gheata, cand avem programul de curling, etc.
  2. Orice modificare a programului iti este transmisa din timp. Ca orice spatiu de distractie, se intampla sa avem nevoie de lucrari de mentenanta. Sau, cum te-ai obisnuit deja, in unele zile, patinoarul este transformat in scena de concert. Cand serviciile noastre obisnuite nu mai sunt disponibile in conditiile obisnuite, te anuntam prin intermediul aplicatiei.
  3. Esti doar la un buton distanta de o sursa permanenta de distractie. Cotroceni on Ice nu inseamna doar patinaj, ci si curling, hockey pe gheata si karting pe gheata.
  4. Primesti cadouri exclusive. Prin intermediul aplicatiei primesti vouchere care au valori diverse, care include, dar nu se limiteaza la: intrari gratuite pe gheata, inchiriere gratuita a patinelor, servicii gratuite de ascutire a patinelor, pixuri, brelocuri si alte materiale haioase personalizate.
  5. Esti invitat la evenimentele si petrecerile de pe patinoar. Halloween? Craciun? Sau ceva cool pe timp de vara? Pregatim deseori evenimente in cadrul carora poti intalni vedete, poti participa la concursuri, tombole si poti castiga premii neasteptate. Cu aplicatia Cotroceni on Ice, fii sigur ca nu vei rata nicio invitatie!