Patinoar AFI – Cotroceni On Ice

Pe Andrei il stiti de ani buni. El a fost parte din echipa Cotroceni on Ice dintotdeauna. Bine, aproape dintotdeauna. Am stat de vorba cu el, de curand, si am aflat ca pasiunea lui pentru patinaj a fost cea care i-a facut loc in echipa Cotroceni on Ice. El a fost unul dintre oamenii care nu au venit cu CV-ul in mana pentru a se angaja, nici nu l-a trimis online. Pe el l-am abordat noi.

“La Cotroceni on Ice am ajuns sa lucrez in anul 2009”, ne spune el. “Eram mai tot timpul acolo si invatam copiii sa patineze!” Azi asa, maine-asa, pana cand capetele din management s-au facut vazute. “Cei din conducerea patinoarului m-au remarcat.”

Inca dinainte de a fi membru al echipei Cotroceni on Ice, Andrei s-a oferit sa ajute cu anumite sarcini tehnice, cum este curatarea ghetii. “Dupa o vreme, m-au angajat.”

Ceea ce ne dezvaluie Andrei este ca la acel moment experienta lui pe patine putea fi numarata pe luni. “Am invatat sa patinez la 32 de ani. In 1995 am mers prima oara cu rolele si asta m-a ajutat destul de mult la echilbru pe gheata!” Experienta cu rolele si pasiunea pentru patinaj i-au permis sa invete sa patineze intr-un timp scurt. Sa se perfectioneze, i-a luat 3 ani.

Pe o scara de la 1 la 10 in ceea ce priveste abilitatile de patinator, Andrei ne spune: ”Cred ca ma incadrez la 9!” El face parte, de asemenea, din trupa de freestyle on ice Ice Fusion Freestyle, ataturi de alti angajati ai patinoarului.

Daca veniti des la patinoarul nostru, aflat in inima AFI palace Cotroceni, probabil ati observat ca Andrei lipseste de ceva vreme. Este plecat temporar, cu un proiect care tine tot de lumea ghetii. Dar despre asta vom sta de vorba in zilele urmatoare.