Patinoar AFI – Cotroceni On Ice

Cotroceni on Ice si SMYK All for Kids au pregatit un septembrie doldora de cadouri pentru copii, mai mari si mai mici.

La numai cateva zile departare de reinceperea anului scolar, Cotroceni on Ice si SMYK All for Kids si-au unit fortele si imaginatia si ti-au pregatit o multime de surprize!

Reduceri la cumparaturi – pe parcursul acestei luni, daca vei face cumparaturi la SMYK All for Kids AFI Cotroceni, vei avea sansa de a primi un flyer cu o reducere de 50% la intrarea pe patinoar. De asemenea, daca vei cumpara intrari pe gheata la Cotroceni on Ice, ai sansa de a primi cupoane cu discounturi in magazinul SMYK All for Kids din AFI Cotroceni.

Aplicatia Cotroceni on Ice iti permite sa intri pe gheata gratuit – cu flyerele primite in urma cumparaturilor de la SMYK All for Kids, poti intra pe gheata gratuit, nu doar la jumatate de pret! Asta, daca ai instalat aplicatia noastra din Google Play Store.

Pentru a beneficia de reducerile si gratuitatile mentionate, iata cum trebuie sa procedezi:

 

*Reducerea se aplica doar pentru intrarea pe gheata, nu si pentru alte produse si servicii oferite de Cotroceni on Ice.

**Un flyer permite aplicarea discount-ului sau gratuitatii pentru o singura intrare.

Concursuri cu premii  – Cotroceni on Ice va organiza in luna septembrie concursuri cu premii valabile pentru orice categorie de varsta. V-am pregatit jocuri Monopoly, Scrabble si altele.

Poti beneficia de toate aceste cadouri si reduceri pe toata durata lunii septembrie.

Vouchere cu 1 intrare pe gheata  + 1 inchiriere patine ambele gratuite  – pe pagina de Facebook a SMYK All for kids in perioada 7-13 septembrie se va derula concursul : Cumpără de la SMYK și patinează pe COTROCENI ON ICE Bucuresti! Click aici pentru detalii!

Cotroceni on Ice si SMYK All for Kids  AFI Cotroceni iti ureaza spor la cumparaturi!

Ne vedem pe gheata!