Patinoar AFI – Cotroceni On Ice

Noi ne facem usor prieteni noi! Sigur, faptul ca suntem unul dintre putinele patinoare acoperite, deschise in orice anotimp al anului, ajuta nivelul de coolness. Dar trebuie sa recunoastem si meritele echipei de la fata locului, a oamenilor cu care luati contact acolo, la patinoar, cand cumparati bilete, cereti patine, sau aveti nevoie de o informatie, sau o recomandare.

Gabi este unul dintre colegii nostri carismatici, care ni s-a alaturat relativ recent. Face parte oficial din echipa Cotroceni on Ice de aproape 6 luni, insa aceasta nu este prima data cand a lucrat cu noi.

“M-am alaturat echipei Cotroceni on Ice acum doi ani pentru prima oara, ca ice guard, pentru o iarna intreaga, iar acum 6 luni am intrat in echipa ca membru al lor, nu doar ca ice guard”. Desi presimtim ca nu este nevoie sa lamurim ce inseamna ice guard, o vom face succint: persoane angajate de patinoar pentru a monitoriza activitatea de pe gheata si a oferi ajutor atunci cand este necesar.

Cum devii angajat la Cotroceni on Ice? Drumul corect, lung si putin impresionant este sa iti lasi, ca tot omul, CV-ul. Dar poti incerca si varianta lui Gabi: “Cat timp am lucrat ca ice guard, am ajuns bun prieten cu echipa de pe patinoar. Cand au dat anunt de angajare, am spus ca vreau sa vin eu, sa fac parte din echipa full time. Stiam deja ca imi place atmosfera de lucru, ma simteam deja parte din colectiv si eram prieteni, stiam ca vom lucra bine impreuna.”

Acum, angajat ca membru el echipei Cotroceni on Ice cu drepturi depline, lucrurile nu s-au schimbat. “Colectivul de la munca mi se pare mai mult ca o familie decat ca niste simpli colegi de munca. Atmosfera este plina de energie.” Comparativ cu alte locuri de munca, “ ce imi place aici este ca imi exersez pasiunea – patinajul – am o relatie foarte buna cu restul echipei si mi se pare foarte tare ca pot sa ii invat pe copiii care vin la noi sa patineze.”

Am uitat sa mentionam, Gabi are 20 ani. “Numele meu este Gabriel”, ne corecteaza, dar adauga: “Toti prietenii si colegii de munca imi spun Piscot.”