Patinoar AFI – Cotroceni On Ice

Desi nu avem un parteneriat oficial cu Shoebox.ro, de mai bine de 3 ani, in luna decembrie, strangem jucarii si alte lucruri folositoare pentru copii, le ambalam in cutii de pantofi si le transportam la centrele de colectare Shoebox.

Anul trecut ne-am propus sa va implicam si pe voi, cei care ajungeti pe patinoar, in acest proiect, de care suntem foarte apropiati emotional. V-am propus sa aduceti jucatii, imbracaminte si accesorii pentru copii si v-am oferit, in schimb, o intrare gratuita pe gheata.

Anul acesta vom face la fel. Vom oferi o intrare pe patinoar oricarei persoane care lasa la noi, pentru campania de colectare a cadourilor ce ajung la Shoebox, jucarii, sau alte obiecte care i-ar bucura pe copiii la care vor ajunge. Obiectele aduse trebuie sa fie noi, sau cel putin sa aiba aspect de “ca nou”.

Iata cateva idei de obiecte pe care le poti aduce:

– jucarii de plus

– jocuri puzzle

– carti si creioane de colorat

– acuarele si pensule

– manusi

– fulare

– caciuli

– cosmetice pentru copii sau adolescenti

 

Nu vor face obiectul campaniei de colectare obiecte uzate.

Varstele celor la care vor ajunge cadourile sunt cuprinse intre 2 si 18 ani.

Daca vrei sa dai mai mult decat o mana de ajutor, poti sa te implici direct in acest proiect. Afli aici mai multe detalii: https://www.shoebox.ro/

Noi, la Cotroceni on Ice, vom desfasura campania de colectare pentru Shoebox intre 1 si 14 decembrie. Te asteptam mai des pe la noi in acesta perioada!