Patinoar AFI – Cotroceni On Ice

Suntem niste oameni curiosi. Dar suntem pregatiti sa platim pentru aceasta curiozitate. Mereu ne-am intrebat ce gasiti voi in cizme a doua zi dupa ce le curatati si le puneti, dupa cum e invatat fiecare, la geam, sau in fata usii de la intrare. Adica ce v-a adus voua Mos Nicolae?

Stim sigur ca unii dintre voi, trecuti bine de varsta scolara, inca mai tineti de acest obicei – la drept vorbind, speram acest lucru, ar fi rusinos sa fim singurii care se bucura si acum de bomboanele si portocalele indesate in incaltari.

Si pentru a va incuraja sa impartasiti cu noi cadourile voastre si a ne face invidiosi, suntem gata sa va rasplatim cu un cadou pe masura. Asadar, punem la cale un concurs. Cititi cu atentie regulile, este important sa le respectati pe toate, pentru fair-play. Iata ce aveti de facut:

Concursul se desfasoara intre 5 decembrie, ora 22:00 si 8 decembrie, ora 21:59. Inscrierile facute inaintea sau dupa acest interval nu se iau in considerare.

1. Vom face o postare pe Facebook, astazi, 5 decembrie, pe care nu aveti cum sa o confundati, sau sa o ratati. Va include poza de mai jos:

2. Postati ca si comentariu la poza postata de noi pe Facebook o poza cu propriul cadou primit de Mos Nicolae. Daca ati primit mai multe cadouri, puteti posta mai multe poze.

3. Strangeti cat mai multe like-uri la poza/pozele cadourilor voastre. Daca ati postat mai multe poze, atentie, like-urile nu se cumuleaza; ele se iau in considerare separat, pentru fiecare poza in parte, deoarece fiecare poza concureaza individual pentru premiu.

4. La finalul concursului (8 decembrie, ora 21:59), numaratoarea like-urilor se ingheata! Se vor lua in considerare pentru premiere doar like-urile primite pana in acel moment.

5. Castigator este cel al carei poza a strans cele mai multe like-uri, evident! El va fi anuntat pe 9 decembrie la ora 10:00, pe pagina noastra Facebook.

PREMIUL consta intr-un ciorapel (nu va lasati indusi in eroare, vrem sa fim dragalasi, nu sa insinuam ca ciorapul ar fi mic; dimpotriva, e unul pe masura unui urs) doldora de bunatati de la Mos Nicolae!

Castigatorul isi poate ridica personal premiul de la patinoarul Cotroceni on Ice, pana pe data de 15 decembrie.