Patinoar AFI – Cotroceni On Ice

Christmas on Ice 2017 este petrecerea sarbatorilor de iarna pe care o asteptam cu totii – si noi, cei care lucram la patinoarul Cotroceni on Ice, si voi, cei care ne vizitati, sau care vreti sa oferiti celor mici din preajma voastra ocazia participarii la un eveniment cum mai rar ai parte pe parcursul anului.

Tematica petrecerii este, evident, Craciunul. Purtatorul de cuvant al lui Mos Craciun, elful jucaus Sorin, va primi copiii pe gheata si se va ingriji ca acestia sa participe in numar cat mai mare la jocurile pe care le vom organiza pe patinoar. Mascota noastra, PINGU, va fi mana lui dreapta.

Jocurile sunt simple si lipsite de orice pericol, asadar pot participa copii de toate varstele, aflati la orice nivel de stapanire a patinajului. In anii trecuti, participantii la jocurile Christmas on Ice au fost incepatori si patinatori de performanta, copii de 3-4 ani si adolescenti, toti avand sanse egale sa castige premiile oferite la finalul concursurilor.

Multe dintre jocuri se desfasoara pe echipe, iar echipele se alcatuiesc, mereu intr-o structura diferita, de la un joc la altul, astfel incat toti copiii sa poata pleaca acasa cu cel putin un premiu.

Surpriza petrecerii vine la final – mult-asteptatul Mos Craciun isi va face aparitia in mijlocul celor mici, va sta de vorba cu ei, le va raspunde la intrebari – iata o ocazie pentru cei mici sa-si lamureasca cele mai inedite confuzii (si stim, sunt multe: de la “tu ai fost vreodata tanar sau asa te-ai nascut?”, pana la “ai net acolo unde stai? Vrei sa ne scriem pe whatsapp?”)

La final, Mosul le va oferi copiilor cadouri special pregatite pentru acest eveniment.

Christmas on Ice 2017 va avea loc la Cotroceni on Ice in data de 17 decembrie 2017 (duminica), intre orele 18:00 si 19:30.

Preturile pentru intrarea pe gheata si pentru inchirierea patinelor raman neschimbate. Cei care au descarcat aplicatia noastra si au primit invitatia VIP la petrecere (va fi trimisa vineri, 15 decembrie), vor intra pe gheata gratuit!

Pe parcursul evenimentului vom avea un fotograf profesionist care va imortaliza momentele jocurilor, precum si atmosfera de pe patinoar. Pozele vr fi accesbile public, pe pagina noastra de Facebook.

Ne vedem pe gheata!