Patinoar AFI – Cotroceni On Ice

Nu sunt putine ocaziile de care profitam pentru a imparti cu voi, clientii si prietenii nostri, momente deosebite. Sarbatorile de peste an ne ofera o parte dintre aceste ocazii, iar 1 Martie, ziua de Martisor, este una dintre ele.

Paradoxal, sarbatorim si noi, astazi, topirea ghetii si trezirea la viata a florei sezoniere – pentru ca, sa fim seriosi, ce flora este mai celebrata decat bradul de Craciun, caruia tocmai ce i-am spus adio acum doua luni si ceva!

Dar cum ziua Martisorului inseamna mai mult decat tresarirea ghioceilor de sub nameti – proaspat asternuti pe meleagurile noastre – am planuit o surpriza “custom” in acest an. Special pentru voi, am comandat faurirea bucata cu bucata a unor martisoare care va vor aduce un zambet pe buze cu siguranta!

Confectionate din material polimeric, rezistent, va asteapta la noi la casierie o puzderie de martisoare sub forma de patine!

Fiecare doamna si domnisoara care ne fa trece pragul astazi va primi in dar acest simbol al primaverii si totodata al pasiunii pentru patinaj.

Tinem sa va spunem, insa, asa cum ati banuit, ca aceste martisoare sunt produse in cantitate limitata. De aceea, va indemnam sa veniti la Cotroceni on Ice cat mai devreme cu putinta pentru a primi patinele de agatat in piept!

Ne vedem pe gheata, ca-n fiecare inceput de primavara!