Patinoar AFI – Cotroceni On Ice

Vineri, 6 aprilie, va asteptam cu sufletul la gura la petrecerea de Pasti pe care am orgnizat-o pentru voi, prietenii nostri. Suntem inca in pregatiri – stam pe telefon cu Iepurasul pentru a afla ce bunatati ne trimite, verificam luciul ghetii, ne antrenam concursuri, schimbam gravitatia pentru unghiurile cele mai bune pentru poze.

Iata cat de prinsi suntem cu aceasta petrecere!

Vineri, 6 aprilie, de la ora 18:00 pana la 19:30, suntem pregatiti sa deschidem patinoarul tuturor celor care doresc sa sarbatoreasca alaturi de noi!

Vom avea concursuri pe echipe, in urma carora ii vom premia pe cei mai buni. Din experienta noastra, toti participantii sunt “cei mai buni” la cate un tip de activitate, asadar, te poti inscrie la oricare dintre concursuri sau, pentru a-ti spori sansele la premii, te poti inscrie la toate.

Sufletul petrecerii este, ca de fiecare data, Sorin Buduleanu (FUNtastic Fiesta). El va prezenta jocurile, va stabili castigatorii si va inmana premiile.

Nu in ultimul rand, nu uitati de aplicatia Cotroceni on Ice, pe care o puteti instala de aici. Toti aceia dintre voi care au aplicatia instalata pe telefon pana pe data de 5 aprilie, ora 19:00 vor primi un voucher pentru intrare VIP la petrecerea de Pasti de pe patinoar.

Ne vedem pe gheata!