Patinoar AFI – Cotroceni On Ice

Vineri, 6 aprilie, asa cum stiti, am organizat o petrecere de Pasti pe patinoar, unde, cei care ne-au tinut companie, au avut ocazia sa participe la jocurile moderate de prietenul nostru Sorin de la FUNtastic Fiesta si sa castige premii constand intr-o multime de vouchere si dulciuri.

 

Sambata si duminica, patinoarul a avut program scurt, astfel:

Sambata intre 12:00 si 20:00

Duminica intre 14:00 si 23:00

 

Asadar, echipa Cotroceni on Ice a avut ceva timp la dispozitie pentru a se bucura in tihna de obiceiurile religioase si/sau culinare de Pasti.

Unii dintre ei au fost dornici sa imparta cu voi detalii despre cum, cu cine si cu ce au petrecut.

 

Adi prefera sa fuga de aglomeratia orasului. De Pasti merge la iarba verde sau la pescuit. “Aerul curat ne detensioneaza și ne reincarcam bateriile. Jocurile de grup sunt bine-venite (table, remi, jocuri de carti, badminton). Spunem o gramada de bancuri, pentru ca asa-i romanul, gusta bancurile. Si nu in ultimul rand, ne reamintim tot felul de intamplări ciudate, dar amuzante.”

Cel mai memorabil cadou pe care l-a primit de la Iepuras a fost un ou de ciocolata despre care spune: “Am mancat din el un an de zile!”

 

Gabi nu este un fan al obiceiurilor de Pasti. Ne spune deschis ca nu-i fac cu ochiul ouale vopsite, nu se bucura deosebit de mult sa guste bunatatile de pe masa traditionala si asta pentru ca religia diferita a parintilor a dus, de comun acord, la o sarbatorire minima a Pastelui. Insa, ceva ce nu putea lipsi nici in cea mai relaxata casa din punct de vedere religios, sunt urmele Iepurasului: “Cadourile sunt partea mea preferata si de cand eram mic asteptam dimineata de Pasti pentru surprizele de la Iepuras!”

 

Pentru Alina, sarbatoarea se concentreaza mai putin pe daruri si mai mult de savoarea culinara. “Oua cu cozonac si ceapa” a raspuns la intrebarea despre mancarea ei favorita. Cum?! Cozonac si

0 Notifications

ceapa?! “De preferat ceapa verde. E genial!” Bun, iata o combinatie pe care acum suntem si noi curiosi s-o incercam!

Cat despre locul unde merge cu placere de Pasti, “asta ar fi la tara. Acolo am invatat sa dau ouale, proaspat vopsite si uscate, cu ulei de floarea soarelui. Parca sunt mai gustoase cand le vad in cos, asa, lucioase”.