Patinoar AFI – Cotroceni On Ice

Incepand cu aceasta saptamana, am dat startul la ice karting pe acest an! Unii dintre voi au avut parte de curse cu karturile pe gheata inca de saptamana trecuta, de incalzire. Iar aceia dintre voi care au aplicatia Cotroceni on Ice pe telefonul mobil s-au bucurat de aceasta experienta gratuit!

Voucherul constand intr-o sesiune de ice karting primit prin intermediul aplicatiei este valabil si aceasta saptamana. Pentru aceasta, contacteaza echipa Cotroceni on Ice la numarul de telefon 021 448 1732 si fa-ti o rezervare!

 

Programul de ice karting este urmatorul:

Vineri, intre 20:00 si 23:00

Sambata, intre 20:00 si 23:00

 

Preturile:

O sesiune de 6 minute costa 45 de lei

O sesiune de 10 minute costa 60 de lei

 

Varsta minima pentru a te urca la volan este de 8 ani.

Multi se intreaba daca este periculos. Karturile, doua la numar, sunt conectate la o telecomanda care este manevrata de un reprezentant al staff-ului patinoarului; de regula, este aceeasi persoana care iti face instructajul inainte de cursa. Telecomanda poate incetini viteza unui kart, sau il poate chiar opri, in scopul prevenirii accidentarilor sau al avarierii patinoarului.

Curios cum se desfasoara o cursa pe gheata? Arunca o privire aici:

Sau aici:

 

Rezervarile pentru ice karting se fac atat prin intermediul numarului de telefon mentionat mai sus, cat si la fata locului, la casieria patinoarului.

Ne vedem pe gheata!