Patinoar AFI – Cotroceni On Ice

Pe 25 aprilie te asteptam la o petrecere pe gheata, care se va desfasura intre 18:00 si 19:30. Acolo, iti vei testa agilitatea, rapiditatea si abilitatea de lucru in echipa. Si se va lasa cu premii.

In timpul Petrecerii de Pasti pe gheata, te vei intalni din nou cu Sorin, moderatorul evenimentelor noastre, care va antrena in joc copiii si adolescentii care vor dori sa i se alature. Vor avea loc concursuri pe echipe, dar si individuale, toate oferindu-ti sansa de a castiga premiile puse n joc.

Nu vom dezvalui prea multe lucruri despre aceste premii, dar iti vom spune ca sunt oferite de noi, Cotroceni on Ice, si de partenerul nostru in acest proiect, Smyk All For Kids.

 

Invitatii la petrecere – intrari gratuite

Daca ai trecut pe la patinoar zilele acestea, probabil ai aflat deja despre invitatiile speciale si in numar limitat, care iti pot oferi intrarea la petrecere cadou. Daca nu, iata cum sta treaba:

Vii la patinoar, incepand de astazi, si primesti la casierie, in mod aleatoriu (sau poti solicita) o jumatate de invitatie. Aceasta se prezinta sub forma unui voucher. Cu acesta, mergi la magazinul Smyk All For Kids si soliciti, tot la casierie, a doua jumatate de voucher. Pentru a primi jumatatea de la Smyk nu este obligatoriu sa cumperi nimic din magazin, insa trebuie sa le prezinti jumatatea primita de la noi.

Cu aceste doua jumatati de voucher, care insumeaza invitatia speciala, vii la petrecere, pe 25 aprilie. Le prezinti la casierie si intri gratuit pe gheata.

Muzica, jocuri, premii-surpriza, poze profesioniste – toate acestea te asteapta la Petrecerea de Pasti, la Cotroceni on Ice.

Ne vedem pe gheata!