Patinoar AFI – Cotroceni On Ice

Anul acesta, pentru a doua oara in istoria sa, patinoarul Cotroceni on Ice a fost inchis pentru mai bine de o luna. Vacanta a durat de la inceputul lunii august pana pe 14 septembrie, in ajunul inceperii scolii. In timp ce patinoarul a trecut printr-o serie de modificari, reparatii, upgrade-uri, echipa Cotroceni on Ice s-a raspandit pe mapanond, fiecare dupa imaginatia si dorul de duca propriu.

Monica, cea pe care o prindeti de obicei la casierie, ne-a marturisit ca la inceput s-a simtit inconfortabil stiind ca nu e nevoie sa vina la patioar: “Cat a fost patinoarul inchis, am profitat din plin de vacanta mea! In prima saptamana a lunii august, am venit la munca alaturi de colegii mei. Am luat fiecare patinuta in parte la spalat, doar trebuia sa fim la inaltime cand deschideam. Dar dupa aceea, primele 4-5 zile de vacanta propriu-zisa au fost ciudate. Parca lipsea ceva, imi era dor de copii, pana si de trezitul dimineata. Mi-a luat ceva timp sa ma obisnuiesc cu gandul ca, vreau-nu vreau, sunt in vacanta.

Monica ne spune ca vacanta ei a avut detoate – relaxare, citit, bai de soare, bai in mare… “Am petrecut timp cu mine, am citit, am facut sport si am recuperat in materie de somn!”

In weekend-ul de Sfanta Maria am plecat cu prietenii mei cei mai buni intr-o excursie. Am facut toata Transalpina. Am ajuns la Alba Iulia. Apoi am plecat spre Sighisoara. Am dormit acolo, ne-am vazut cu alti prieteni, iar urmatoarea zi ne-am dus spre Sibiu. Acolo ne-am petrecut noaptea si dimineata ne-am intors acasa pe transfagarasan. Ce-i drept, a fost obositor, dar m-am simtit extraordinar.

La 3 zile dupa ce am ajuns acasa, stateam cu mama de vorba la un ceai si ne-am decis sa plecam intr-o vacanta. Avand in vedere ca orasul meu de suflet este Barcelona, am zis sa mergem acolo, noi doua impreuna cu fratele meu. A fost prima noastra vacanta impreuna, doar noi trei.

Si evident, in ultimul weekend de dinaintea deschiderii, am dat o fuga pana la mare, ca doar nu se numea vacanta daca nu apucam sa ma balacesc un pic si sa fac un castel de nisip.

M-am reintors la patinoar cu aceasi placere si acelasi entuziasm, fericita sa-mi revad copiii si colegii!