Patinoar AFI – Cotroceni On Ice

Programul de lucru de la patinoar este de 12 ore pe zi. Se lucreaza pe ture, iar componenta echipelor se mentine relativ constanta. Asa se face ca Monica si Alina au devenit foarte bune prietene. Petrecand 12 ore pe zi impreuna – probabil mai mult timp decat reusesti tu sa petreci cu partenerul tau de viata, copiii sau parintii tai – au ajuns sa se cunoasca atat de bine incat sa se sincronizeze, sa sustina aceleasi idei, sa aiba aceeasi viziune asupra lucrurilor si sa colaboreze intr-un mod creativ.

“Colegii mei sunt minunati si nu cred ca as fi putut sa rezist 12 ore pe zi daca nu imi erau dragi si daca af fi fost animozitati intre noi”, spune Monica. Dar cred ca ii lauda… Dupa un moment, recunoaste razand: „Bine, mai ma ciondanesc cu Alina din cand in cand. Amandoua suntem firi energice si voluntare si vrem sa facem lucrurile sa se intample, dar uneori nu vedem lucrurile la fel si trebuie sa gasim o cale de mijloc.”

Care e cea mai mare provocare in a lucra la Cotroceni on Ice?

„Fiind lucru cu clienti, trebuie sa inveti sa interactionezi cu ei intr-un mod cat mai placut. Asta inseamna sa fii amabil cu toti, chiar si cu aceia care vin contrariati sau furiosi din diverse motive, uneori neintemeiate. Spre exemplu, unii nu inteleg ca trebuie sa plateasca pentru o sesiune intreaga, de o ora si jumatate, chiar daca timpul lor pe patinoar a fost mai scurt, fiindca nu au venit de la inceputul sesiunii.”

Cat despre partile neplacute la serviciu?

„Partile neplacute la acest job… Probabil sunt doar iarna, cand este foarte multa lume pe patinoar sau la casierie, iar clientii incep sa isi piarda rabdarea. Si eu sunt o fire colerica si agitata, insa aici, cu timpul, am invatat sa ma temperez. Nu numai atat, ci am ajuns sa empatizez cu omul din fata mea si sa caut sa ii rezolv problema cat de repede posibil, fie ca e vorba despre asteptarea la coada de la casierie, sau de un genunchi julit.”